Ποιοι είμαστε

Για περίπου 50 χρόνια η οικογένεια Καστή λειτουργεί στον τομέα της κατασκευής. To 1968 o Μιχάλης Καστής ίδρυσε την Κατασκευαστική Καστής όπου εξακολουθεί να λειτουργεί ως οικογενειακή επιχείρηση η οποία διαχειρίζεται απο τους τρείς υιούς, Στέλιο, Κωνσταντίνο και Παναγιώτη Καστή. Το 2010, οι ανάγκες της αγοράς έγιναν υψηλότερες και πιο ανταγωνιστικές για αυτό το λόγω ιδρύσαμε μια εταιρία ακινήτων μαζί με τον πατέρα μας.

Ο δρόμος στην επιτυχία έχει χτιστεί με εφευρικότητα, ποιότητα κατασκευής και την καλύτερη τιμή για τις υπηρεσίες μας. Μια επιχείρηση μπορεί να είναι καλή όσο και οι άνθρωποί της και αυτό ισχύει ιδιαίτερα στον χώρο της κατασκευής. Τα βήματα κατασκευής του έργου σας πρέπει να σχεδιαστούν προσεκτικά τόσο απο εμάς όσο και απο τους συνεργάτες μας. Παρόλο που αλλαγές στο αρχικό σχέδιο μπορεί να επηρεάσουν τη διαδικασία, παρ’ όλα αυτά δεν θα επηρεάσουν την επικοινωνία και τον συντονισμό που απαιτούνται για να έχετε το επιθυμητό σας αποτέλεσμα.

Είτε χρειάζεστε μια ανακατασκευή σε κάποιο σπίτι, σε ένα κτίριο επιχείρησης είτε μια ολόκληρη κατασκευή από το σημείο μηδέν, η Kastis Construction έχει την αποδεδειγμένη γνώση και εμπειρία για να καλύψει όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Επιπλέον, οι ειδικές υπηρεσίες επίβλεψης μας μπορούν ανα καλύψουν έναν αριθμό διαφορετικών καθηκόντων σχετικά με τη διατήρηση της περιουσίας σας, προσθέτοντας ακόμα μεγαλύτερη αξία στην επένδυσή σας.
Είμαστε σίγουροι ότι, με δεδομένη την ευκαιρία, τα μέλη της ομάδας μας θα σας εντυπωσιάσουν με την τεχνογνωσία τους και το πάθος τους να κάνουν καλή δουλειά.

Σύνδεση

6 or more characters, letters and numbers

6 or more characters, letters and numbers

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

The two passwords don't match.

Invaild email address.

Select the type of account.

Already have an account?