Επίβλεψη - Συντήρηση

του ακινήτου ή του κήπου σας

Επίβλεψη - Συντήρηση ιδιοκτησίας

Κατά την απουσία σας τώρα μπορείτε να νοιώθετε ασφαλείς για το σπίτι σας αφού ηKastis Construction Real Estate έχει φροντίσει και γι αυτό. Μπορούμε να επιτηρούμε την ιδιοκτησία σας με συχνές επισκέψεις και να παρατηρούμε αν απαιτεί κάποια επισκευή. Σας ενημερώνουμε άμεσα μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας ή email και προχωράμε στην κατασκευή του όπως θα κάνατε και εσείς αν βρισκόσασταν στον χώρο με την απαραίτητη προσοχή και επίβλεψη.

Επίβλεψη - Συντήρηση κήπου

Η έμπειρη ομάδα μας που ασχολείται με τον κήπο, μπορεί να φροντίζει με σύστημα αυτόματου ποτίσματος αλλά και με συχνές επισκέψεις για να έχουν πάντα τα φυτά και τα δέντρα την φροντίδα που απαιτείτε και το σπίτι σας να έχετε πάντα μια όμορφη εικόνα όπως αυτή όταν κατοικείτε εσείς σε αυτό.

Επίβλεψη - Συντήρηση πισίνας

Η Kastis Construction μπορεί να επιβλέψει για την συντήρηση που απαιτεί μια πισίνα για να παραμένει πάντα καθαρή. Η Υπηρεσία συντήρησης πισίνας φροντίζει την οποιαδήποτε αποκατάσταση βλάβης και την ανακαίνιση της και σας ενημερώνουμε αν αυτό χρειαστεί.

Γενικές υπηρεσίες

Υπηρεσίες καθαρισμού ακινήτων και δημόσιων χώρων.

Υπηρεσίες καθαρισμού μπορούν να φροντίσουν για κάθε είδος Ακινήτου, Σχολείων, Ιατρικές κλινικές, Δημόσιους χώρους, Γραφεία, κατασκευαστικές και Βιομηχανικές περιοχές.

Υπηρεσίες πληρωμής λογαριασμών για την ιδιοκτησία σας

Η Kastis Construction μπορεί να αναλάβει για τους κάτοικους εκτός Λέρου της πληρωμές που αφορούν το ακίνητο σας όπως λογαριασμοί από δημόσιους φορείς, τράπεζες , την προετοιμασία φορολογικών σας υποχρεώσεων , εγγράφων και τραπεζικών συναλλαγών (καταθέσεις – αναλήψεις κα).

Εγκατάσταση συστήματος επιτήρησης

Η Εταιρία μας μπορεί με έμπειρους συνεργάτες να φροντίσει για την εγκατάσταση συστήματος επιτήρησης για την παρακολούθηση και προφύλαξη της ιδιοκτησία σας με σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και καταγραφής χώρου. Η παροχή μπορεί να έχει και επιτήρηση από εσάς μέσω internet σε πραγματικό χρόνο.

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα.

Επικοινωνήστε μαζί μας


  * We don’t store your data, and you won’t receive any newsletter from us, respecting the new law of GDPR

  Noveutes Annonces

  Προς πώληση (τιμή συζητήσιμη)
  Προς πώληση (τιμή συζητήσιμη)
  Προς πώληση (τιμή συζητήσιμη)

  Login

  6 or more characters, letters and numbers

  6 or more characters, letters and numbers

  6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

  The two passwords don't match.

  Invaild email address.

  Select the type of account.

  Already have an account?