Κατασκευές

Kastis ConstructionsΚατασκευές

Δραστηριοποιούμαστε στις κατασκευές Ιδιωτικών και Δημοσίων έργων από το 1968.

50 χρόνια με ασταμάτητη λειτουργίας και πείρας στον χώρο, μας κάνει τους καλύτερους.
Ο μεγάλος Εξοπλισμός, η σωστή μελέτη, η άψογη συνεργασία με τους καλύτερους επαγγελματίες και χρόνια στο είδος τους συνεργάτες μας, μας κατατάσσει από τους πρώτους στον χώρο της κατασκευής.

Το αποτέλεσμα μας, ανταμείβει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.Παραδίδουμε το ακίνητο στον προβλεπόμενο απαιτητό χρόνο.Κατασκευασμένο με αυστηρή τήρηση των προδιαγραφών που προβλέπονται και απαιτούνται από τις Ευρωπαϊκές οδηγίες.Πιστοποιούμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας που σας παρέχουμε με ISO 9001:2015 και την εγγύηση της Kastis Construction Real Estate.

Η Εταιρία μας, παρέχει την μελέτη χώρου έτσι ώστε το ακίνητο σας να οικοδομηθεί με ασφάλεια, Αρχιτεκτονική αισθητική, σωστή κατανομή Εσωτερικών και Εξωτερικών χώρων.Όλα προσαρμοσμένα στις δικές σας ανάγκες.

Η Kastis Construction θα μελετήσει και θα ασχοληθεί για εσάς αν η νέα σας αγορά καλύπτει τις δικές σας απαιτήσεις, τις Νομικές και Τεχνικές διαδικασίες, την ολοκλήρωση των συμβολαίων αγοράς με τοπικό Συμβολαιογράφο, τις Νομικές απαραίτητες διαδικασίες για την απόκτηση του ακινήτου.Αναλαμβάνουμε την πλήρη παράδοση ενός έργου που θα μας αναθέσετε,με τακτική και πλήρη ενημέρωση για την εξέλιξη της οικοδομή σας.

Ομάδα από έμπειρους Μηχανικούς – Αρχιτέκτονες θα ομαδοποιηθούν και θα αναλάβουν την Μελέτη και Επίβλεψη για την σωστή δόμηση του Ακινήτου.

Καθημερινά γίνετε έλεγχος κατασκευής και διαχείριση κοστολογίων.Για την σωστή ενημέρωση σας ακόμα και στην περίπτωση που βρίσκεστε στο Εξωτερικό με Email. Με την εξέλιξη της κατασκευής του ακινήτου σας, η Εταιρία μας σας ενημερώνει συνέχεια μέσω Email με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Η Εταιρία Kastis Construction φροντίζει την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί για την διασφάλιση ποιότητας του ακινήτου και την δική σας.

Η κατασκευαστική διαδικασία πλέον προχωράει με την εγγύηση της Επίβλεψης Kastis Construction. Το έργο έχει σχεδόν φτάσει στο τέλος του. Σειρά έχει και ο περιβάλλοντας χώρος.Ήρθε η ώρα που ο Γεωπόνος θα μας κάνει τις δικές του προτάσεις. Θα ενημερωθείτε με φωτογραφικές μακέτες που θα απεικονίζουν τον Εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας.

Η τελική απόφαση ανήκει πλέον σε εσάς. Το μόνο που μας έμεινε,να σας δώσουμε το κλειδί της νέας σας κατοικίας και να σας ευχηθούμε καλορίζικο και να έχετε μια όμορφη διαμονή.

Kastis Constructions

Αναλαμβάνουμε  την συντήρηση που απαιτεί η νέα σας κατοικία. Βαψίματα, μικρές πρόσθετες παροχές που θα θελήσετε για την βελτίωση της κατοικία σας.Σας παρέχουμε ότι χρειάζεται το σπίτι σας.

Τώρα πλέον ξέρετε. Το μόνο που μένει για το συμφέρον σας είναι να σηκώσετε το ακουστικό του τηλεφώνου σας και να καλέσετε την Kastis Construction.

Εταιρία που θα τρέξει παραπάνω από εσάς για το δικό σας συμφέρον.Και καλορίζικο το νέο σας σπίτι.

Περιμένουμε τώρα ένα δικό σας τηλεφώνημα να μελετήσουμε παρέα την αγορά του νέου σας Ακινήτου.

Σύνδεση

6 or more characters, letters and numbers

6 or more characters, letters and numbers

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

The two passwords don't match.

Invaild email address.

Select the type of account.

Already have an account?