Κατασκευή – Ανακαίνιση

Kastis ConstructionsΚατασκευή – Ανακαίνιση

Κατασκευή - Ανακαίνιση

Η Εταιρία Kastis Construction Real Estate με 50 χρόνια εμπειρίας στον Κατασκευαστικό κλάδο των Ιδιωτικών και των Δημόσιων έργων, σας εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα για την δημιουργία του νέου σας Ακινήτου.

Η έμπειρη ομάδα μας που αποτελείται από τους καλύτερους Μηχανικούς – Αρχιτέκτονες, Τεχνικούς της Λέρου, είναι έτοιμη να προχωρήσει στην Κατασκευή – Ανακαίνιση του Ακινήτου σας με την υπογραφή της Kastis Construction Real Estate.

Η Εταιρία και το εργοτάξιο μας ακολουθούν τα πρότυπα σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές οδηγίες για την ποιότητα που παρέχουμε στα Ακίνητα και τις εγκαταστάσεις μας πιστοποιημένο με ISO 9001:2015.

Ο σύγχρονος και πλούσιος εξοπλισμός μας που αποτελείται από βαρέως τύπου σκαπτικά και τεχνικά μηχανήματα – Οχήματα αναλαμβάνει την Κατασκευή και Ανακαίνιση παντός τύπου κατασκευών Ακινήτων –παραδοσιακών κατοικιών, κτιριακών εγκαταστάσεων καθώς και μεγάλα Δημόσια έργα από το 1968 .

Η καθημερινής μας επίβλεψη στο έργο μας βοηθάει να γνωρίζουμε και να σας ενημερώνουμε μέσω Email και φωτογραφικού υλικού την πορεία του. Η πολυετή συνεργασία μας με μεγάλους Δημόσιους φορείς και πολυεθνικές Εταιρίες, δείχνει τις γνώσεις και την αξιοπιστία που παρέχουμε στον πελάτη. Ο χρόνος παράδοσης του έργου ορίζετε και συμφωνείται και από τις δύο πλευρές (Πελάτη – Κατασκευαστικής Εταιρίας), και η εργασία παραδίδετε όπως έχει αυτό συμφωνηθεί. Η Kastis Construction θα χαρεί να γίνετε τώρα ένας από τους ευχαριστημένους πελάτες της.

Τώρα η Κατασκευή και Ανακαίνιση στην Λέρο έχει το δικό της όνομα. Kastis Construction Real Estate.

Noveutes Annonces

Προς πώληση (τιμή συζητήσιμη)
Προς πώληση (τιμή συζητήσιμη), Πωλήθηκε
Προς πώληση (τιμή συζητήσιμη)

Σύνδεση

6 or more characters, letters and numbers

6 or more characters, letters and numbers

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

The two passwords don't match.

Invaild email address.

Select the type of account.

Already have an account?